Behandelingen

  • Bang voor de tandarts?? Klik op de afbeelding

Mondzorgcentrum De Kempen biedt complete kwaliteit van tandheelkundige zorg. Alles onder één dak. We helpen u om uw tandvlees, tanden en kiezen in optimale conditie te houden. Onze vakbekwame mondzorgprofessionals gebruiken de meest moderne technieken en apparatuur. Ook volgen we heldere richtlijnen en processen voor de best mogelijke tandheelkundige zorg en behandelingen. Zo kunnen we u steeds de juiste zorg en aandacht geven: van de periodieke controle en acute behandeling tot en met esthetische tandheelkunde.

Gezond tandvlees: de basis voor een goed gebit

BEHANDELINGEN-2Mondzorgcentrum De Kempen tandarts, mondhygiënist, preventie- of paroassistent bekijkt bij elk bezoek hoe gezond uw tandvlees is, of de vullingen goed aansluiten en of er ruimten onder de tandvleesrand (pockets) zijn. Zes gebieden (voor boven en onder: kiezen links, tanden en kiezen rechts) in uw gebit krijgen een cijfer volgens de ‘Dutch Parodontal Score Index’. Dit houden we bij in uw patiëntendossier. Waar nodig verwijderen we tandplak en tandsteen met speciale instrumenten. Ook kunnen we gebitsbeschermende middelen zoals fluoride aanbrengen en uw gebit polijsten. Voor tandvleesproblemen die de mondgezondheid bedreigen maken we in overleg met u een behandelplan.

Onze praktijken zijn uitgerust met moderne apparatuur en werken volgens de laatste stand van de techniek. Daardoor is er bij Mondzorgcentrum De Kempen veel mogelijk.